fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Guvernul alocă bani pentru lucrările de stabilizare a solului de la Slănic Prahova. ”Este o problemă de siguranță a locuitorilor orașului”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Guvernul alocă, în ședința de joi, bani în regim de urgență pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova.

„Este o problemă de siguranță a locuitorilor orașului”, spune premierul Marcel Ciolacu.

- Reclamă -

„O decizie importantă este legată de alocarea unor fonduri în regim de urgență pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova”, spune premierul Marcel Ciolacu.

„Acolo unde strada s-a surpat, este o problemă de siguranță a locuitorilor orașului. De aceea, vom aloca banii solicitați, circa 12 milioane de lei, și sper că lucrurile vor reveni în curând la normal”, a adăugat Ciolacu.

De mai bine de două săptămâni, mai multe persoane stau la hoteluri sau la rude din cauza situației din Slănic. 

Rezultatele obținute de IGR şi INCDFP în urma investigațiilor efectuate în zona Slănic Prahova în perioada 27-29.04.2024 au concluzionat că surparea străzii din Slănic a fost cauzată probabil de efectul acțiunii apei care circulă prin subsol pe dedesubtul stratului de asfalt și spală agregatul care îl susține.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...