fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Tutorial Hack iOS – Îmbunătățește calitatea apelurilor telefonice în doar patru pași simpli.

Citește Și

- Reclamă -

În timp ce Apple se pregătește să lanseze iOS 17.5 în curând, în momentul în care gigantul tehnologic a lansat iOS 16.4 acum aproximativ un an, a inclus o funcționalitate care ar putea îmbunătăți calitatea apelurilor tale.

Apple a lansat actualizarea în martie 2023 și a introdus Izolarea Vocală pentru apelurile telefonice pe iPhone. Izolarea Vocală și Spectrul Larg au fost adăugate la apelurile FaceTime în lansarea iOS 15 din 2021, dar acum doar Izolarea Vocală este disponibilă pentru apelurile telefonice.

Când este activată, Izolarea Vocală atenuează zgomotele de fond care pot întrerupe apelul tău telefonic. Astfel, fie că ești într-un apel de afaceri sau vorbești cu prietenii, nu vei fi deranjat de zgomotele din fundal, precum lătratul câinelui sau zgomotele de construcție din vecinătatea casei tale.

Cum să activezi Izolarea Vocală:

  1. Începe sau răspunde la un apel telefonic.
  2. Trage în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a accesa Control Center-ul.
  3. Apasă pe……..Citește Continuarea pe elsoweb.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...