Ziarul Incomod continuă campania “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE“! 

Cu sprijinul cititorilor noștri care ne trimit fotografii, semnalăm problemele atât către Rosal Grup, cât și autorităților locale.

În ultimele ore, cititorii ne-au trimis imagini care arată grave probleme în ceea ce privește salubrizarea orașului în Mimiu, lângă căminul Rafinorilor, și lângă cimitirul Bolovani, pe strada Tribunei.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

“De mai bine de o lună ne confruntăm cu această problemă, cei de la Rosal nu au mai trecut și pe la noi să ridice gunoiul cu toate că noi plătim factură pentru ridicarea gunoiului! Am făcut numeroase sesizări către cei de la ASSC, sesizări rămase fără rezultat! Din cauza gunoiului neridicat s-au înmulțit șobolanii, riscăm să ne trezim cu ei în casă!”, ne-a scris unul din locatarii căminului Rafinorilor.

Reamintim că această campanie lansată de ziarul Incomod nu a rămas fără răspuns! Primăria Ploiești ne-a anunțat că Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești a amendat Rosal Grup S.A. pentru nerespectarea graficului de colectare și de efectuare a curățeniei căilor publice. Citește detalii aici!

Totodată, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că a fost demarată rezilierea contractului cu Rosal întrucât societatea nu a plătit taxa de redevență. Detalii aici!

Mulțumim cititorilor care ne trimit zilnic imagini cu neregulile din oraș și vă încurajăm să o faceți în continuare!

Vezi mai jos imaginile din Mimiu:

Vezi mai jos imaginile de pe strada Tribunei:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here