Ziarul Incomod continuă campania “HAI SĂ SCĂPĂM PLOIEȘTIUL DE GUNOAIE“! 

Cu sprijinul cititorilor noștri care ne trimit fotografii, semnalăm problemele atât către Rosal Grup, cât și autorităților locale.

În ultimele ore, cititorii ne-au trimis imagini care arată grave probleme în ceea ce privește salubrizarea orașului în zona de vest, pe străzile Zarandului și Iezerului, dar și în Mihai Bravu.

Reamintim că această campanie lansată de ziarul Incomod nu a rămas fără răspuns! Primăria Ploiești ne-a anunțat că Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești a amendat Rosal Grup S.A. pentru nerespectarea graficului de colectare și de efectuare a curățeniei căilor publice. Citește detalii aici!

Totodată, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că a fost demarată rezilierea contractului cu Rosal întrucât societatea nu a plătit taxa de redevență. Detalii aici!

Mulțumim cititorilor care ne trimit zilnic imagini cu neregulile din oraș și vă încurajăm să o faceți în continuare!

Vezi mai jos ultimele imagini trimise de cititori:

1 COMENTARIU

  1. Continuati sa trimiteti imagini ; continuati sa stati in casele voastre ; constinuati sa platiti ( din rodul muncii voastre ) salarii ( imense ) unor capuse din administratia publica municipala si judeteana . Somn usor Ploiesti ! Somn usor Prahova !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here