Pompierii au fost alertați luni dimineață, 14 iunie, după ce un apel la 112 a anunțat că de la incineratorul de deșeuri Eco Burn din Parcul Industrial Brazi iese din nou fum!

“Ca urmare a unui apel pe 112 pompierii prahoveni se deplasează cu o autospecială de stingere la incineratorul de la Brazi, unde se pare că iese din nou fum. După ultima inundare a halei, operatorul economic avea de îndeplinit obligațiile prevăzute de lege pentru apărarea împotriva incendiilor.”, au transmis reprezentanții ISU Prahova care au mai adăugat că vor reveni cu detalii.

“Se pare că arde cu flacăra în interior pe o suprafață de 100 mp”, au mai anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Citește și: Afacerile “toxice” ale familiei Ștefănescu, de la deșeuri periculoase arse la doi pași de Ploiești, la laptele care a îmbolnăvit zeci de copii

Reamintim că pe data de 2 iunie a izbucnit un incendiu de proporții la incinerator, în urma unei explozii. Pompierii au luptat mai bine de 36 de ore cu flăcările, apoi mai multe zile la rând au inundat hala cu apă pentru a stinge și ultimele focare care continuau să ardă mocnit.

Citește și: Cine este femeia care conduce ECO BURN. Este condamnată penal pentru infracțiuni la legea cecului

De asemenea, în hală au fost găsite rămășițele carbonizate ale unui bărbat, una dintre ipotezele anchetatorilor fiind că acesta a provocat explozia care a dus la incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here