Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Ploiești (CSM) va pleca astăzi la Brăila, la turneul „Cupa Dunărea 2015”. În cadrul acestui turneu vor fi prezente și CSM Unirea Slobozia și CSU Danubius Galați.

Vezi mai jos comunicatul CSM:

„După patru zile de antrenamente în Ploieşti, handbalistele de la CSM Ploieşti pleacă astăzi spre Brăila, pentru a participa, mâine şi poimâine, la „Cupa Dunărea 2015”, un turneu organizat de prim-divizionara locală Handbal Club şi la care vor mai fi prezente CSM Unirea Slobozia şi CSU Danubius Galaţi.

Antrenorii Neven Hrupec, Daniel Gheorghe şi Iulian Emancipatu vor avea la dispoziţie un lot de 16 jucătoare, singura sportivă care rămâne acasă fiind portarul Elena Şerban, aflată în perioada de recuperare după problema musculară care a scos-o din circuit în ultima parte a turului. Cele 16 sportive care pleacă astăzi, după antrenamentul programat la ora 13.00, spre Brăila, sunt: Dragica Tatalovic, Alina Dumitru (portari), Adriana Vasilescu, Ramona Farcău, Oana Ionescu, Andreea Chiricuţă, Marina Dmitrovic, Alla Sheiko, Daciana Balaban, Ivana Bozovic, Mihaela Tivadar, Maria Gavrilă, Nicoleta Tudor, Izabela Mitrescu, Iryna Burtea-Shutska, Ştefania Boştină (jucătoare de câmp).

În cadrul turneului, CSM Ploieşti va disputa, mâine, două partide, cu CSM Unirea Slobozia, de la ora 12.00, şi cu divizionara secundă CSU Danubius Galaţi, de la ora 17.00, pentru ca, sâmbătă, de la ora 13.00, să joacă în compania gazdelor de la HC Dunărea Brăila.”

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here