Ordonanța militară care intră în vigoare de duminică seară a creat din nou panică printre ploieșteni care au dat năvală în magazinele din oraș pentru cumpărături de ultimă oră. De teamă că nu vor mai avea voie să iasă din case atunci când vor ei sau că nu vor mai găsi produsele de care au nevoie, oaemnii au iești din nou din case chitiți să-și umple cămările.

Dacă la supermarketurile mari, cumpărătorii sunt nevoiți să stea la coadă pentru a intra înăuntru, în piața ”Cocoș” din Ploiești, oamenii au fost lăsați să intre ca și până acum, fără să se respecte recomandările autoritățilro care au cerut limitarea numărului de persoane într-o incintă.

Din fotografiile trimise de un cititor se vede că cei mai mulți dintre ploieștenii surprinși la cumpărături duminică dimineața nu aveau măști de unică folosință și nici nu păstrau distanța între ei în fața rafturilor cu produse.

1 COMENTARIU

  1. Ce sa ceri de la omul de rand.,care vede ce se,ntampla,smecherii care conduc ,s,au izolat total in viloaiele lir sau ale partidului ,golea se.descurca cum poate .Primarul asta de o luna ,n,am vazut o strada spalata la periferie ,nu cred ca,n centru e altfel,la.vremuri grele ne,a pricopsit d,zeu cu asemenea gospodar,care sr numeste bine in rusa, dar la noi cred ca se numeste RAU.SAU SLAB SAU INCOMPETENT,SAU….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here