Războiul dintre clanurile interlope din București va dura, poate, chiar şi câţiva ani, spun ofiţeri din Poliţia Română care le monitorizează activitatea. Acum, după ce liderul Duduienilor a fost ucis, au început negocierile: sunt în jur de 15 grupări care fac legea în sectoarele Capitalei, scrie Digi 24.

Presupusul criminal este sub pază la spital și e greu de aflat ce s-a întâmplat acolo, pentru că la locul crimei nu au fost camere de supraveghere.

În timp ce Poliţia Capitalei se chinuie să ţină totul sub control, între interlopi se fac deja alianţe, ceea ce va îngreuna ancheta, arată informaţiile Digi24.

Ce clanuri acționează în sectoarele Capitalei

Sectorul 2

Atenția momentului se îndreaptă către Sectorul 2. Acest teritoriu este controlat, în mare, de patru clanuri, scrie sursa citată: 

Clanul Rinu este protagonist în acest scandal al momentului din Capitală, pentru că unul dintre membrii săi l-a tăiat pe Emi Pian, liderul Duduienilor, după un joc de barbut. Cel din urmă murit. Ciprian Napy, presupusul criminal, este internat în spital, sub pază. Va fi greu de lămurit ce s-a întâmplat, pentru că nu au fost camere și vor trebui audiaţi martori, chiar confruntaţi, însă deja au început alianţe între ei pentru a face front împotriva Poliţiei.

Clanul Caranilor este unul dintre cele mai violente din Capitală. Acum doi ani, DIICOT  a descins în penitenciar pentru că unul dintre membri le promitea celor cercetaţi influenţă în lumea justiţiei.

Mai cunoscut este însă Clanul Spoitorilor:  Dănuţ Spoitoru – vărul celebrului Fane Spoitoru, care în anii 90 a tăiat un poliţist cu sabia – a primit ponturi de la un ofiţer antidrog pe care Spoitorii îl plăteau lunar pentru informaţii. Unii membri ai grupării sunt închişi inclusiv în SUA pentru clonare de carduri. 

Citește mai departe pe digi24.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here