fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Hidro Prahova ar putea elimina taxa pe apa „de ploaie” din facturile oamenilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Hidro Prahova ar putea elimina taxa pe apă pluvială din facturile prahovenilor abonați la societate, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Societatea a înaintat documentația necesară către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova”, după ce Iulian Dumitrescu a anunțat că taxa va fi anulată atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru asociațiile de proprietari.

- Reclamă -

„În prezent, HIDRO PRAHOVA SA facturează apa pluvială numai în 20% din localitățile aflate în aria de operare, 92% dintre acestea fiind în mediul urban. Pentru ultimii cinci ani, ponderea acestei “taxe” a fost cuprinsă în medie între 1,2% pentru persoane fizice și 1,6% pentru persoane juridice, din valoarea totală a facturilor. După adoptarea de către ADI – “Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova” a deciziei de eliminare a “taxei pe apa pluvială” pentru abonați persoane fizice și asociații de proprietari, societatea HIDRO PRAHOVA SA va prelua integral aceste costuri.”, se arată într-un comunicat emis de Hidro Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img