fbpx
joi, martie 28, 2024
spot_img

Hipodromul – o investiție inutilă de 78 milioane de lei. Viceprimarii au venit nepregătiți, primarul a lipsit. VIDEO + GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

A fost haos la conferința de presă organizată astăzi de Primăria Ploiești cu privire la problemele Hipodromului, o investiție de aproape 78 milioane de lei care este, însă, inutilă! Conferința a avut ca temă finalizarea proiectului „Modernizarea/extinderea funcțională a Hipodromului din Ploiești”, dar cei care au susținut-o au fost depășiți de întrebările din sală.

Primarul Adrian Dobre nu s-a prezentat la conferință, probabil pentru că nu îl interesează soarta Hipodromului. Deși Hipodromul este considerat unul principala investiție de anvergură privind investițiile care au fost realizate în Ploiești, primarul Adrian Dobre nu a considerat de cuviință să se prezinte la conferință. După 25 de minute de așteptare conferința a fost susținută de cei doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană, dar și de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM), care administrează Hipodromul, de managerul de proiect și de reprezentanții constructorului.

- Reclamă -

De remarcat este că viceprimarul Cristian Ganea, în momentul în care nu dorea sau nu putea să răspundă la întrebările mass-media sunea „nu sunt în măsură să răspund”, insinuând probabil că cel care ar fi trebuit să răspundă era primarul Adrian Dobre, care a lipsit de la conferință. Cu toate acestea, viceprimarul Ganea are în atribuții monitorizarea activității de la CSM și, cel puțin teoretic, ar fi trebuit să fie în măsură să răspundă la toate întrebările.

Viceprimarul George Pană a fost și el prezent la această conferință, însă, nici acesta nu a putut oferi răspunsuri concrete. Mai mult decât atât, acesta a avut un gest care a lăsat de dorit, în momentul în care s-a uitat la telefonul care probabil îi suna și a părăsit sala fără a se mai întoarce, probabil iritat de întrebările care se puneau.

Directorul adjunct al CSM Ploiești, Marian Stănescu, a fost de asemenea prezent, dar a oferit același tip de răspunsuri ocolitoare, fără nimic concret.

- Reclamă -

La conferință au fost prezenți și doi reprezentanți ai firmei care s-a ocupat de construirea hipodromului, care nu au făcut însă altceva decât să ofere informații deja știute, încercând de asemenea evitarea unor răspunsuri certe și invocarea unor scuze care să „justifice” cum s-a putut construi un hipodrom care nu poate fi utilizat.

Nici măcar managerul de proiect Irina Nicolescu nu a oferit nimic în plus date fiind întrebările adresate de reprezentanții presei.

Toate informațiile oferite sunt aceleași pe care le regăsim și în mapa de prezentare a proiectului pe care o puteți vizualiza mai jos (foto), iar conferința de presă s-a încheiat cu dialoguri între crescătorii de cai și responsabilii proiectului, enumerați mai sus. Crescătorii de cai acuză faptul că anumite sectoare sunt construite greșit și că din cauza faptului că Hipodromul nu este omologat, în lipsa unei legislații în acest sens, realizarea curselor de cai devine imposibilă până la reglementarea problemelor. (vezi video).

Crescătorii de cai sunt nemulțumiți de această situație, dar și de faptul că nu au fost consultați înainte de începerea proiectului, susținând că ar fi putut oferi sfaturi, astfel încât la ora actuală să avem un Hipodrom funcțional, în schimbul unor milioane de lei de la Uniunea Europeană, tocate inutil.

- Reclamă -

Mai jos puteți vedea conferința de presă, integral, în două părți:

Iată mapa de prezentare a proiectului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De câți bugetari e nevoie pentru a atrage fonduri europene

Un subiect intens dezbătut în ultima perioadă este cel al numărului mare de bugetari sau funcționari publici care lucrează...
Sari la conținut