Foto cu caracter ilustrativ
O femeie de 44 de ani din Ploiești este cercetată pentru furt. Aceasta opera în zona pieței centrale din Ploiești și în zona pieței de la sud. 

Femeia este suspectată că a furat un portofel, pe 14 aprilie, și o borsetă, pe 27 aprilie, înainte de Paște.

Aceasta a fost inițial reținută de polițiști, apoi instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

“La data de 3 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției municipiului Ploiești au reușit identificarea și depistarea unei femei în vârstă 44 de ani, bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 14 aprilie a.c., femeia ar fi sustras portofelul unei persoane care se afla într-o piață din municipiul Ploiești.

Din verificări, a rezultat faptul că aceeași persoană, la data de 27 aprilie a.c.,  ar fi sustras din borseta unui bărbat, un portofel cu bani și documente personale, în timp ce acesta se afla în zona Halelor Centrale din municipiul Ploiești.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistataă ca fiind o femeie în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploiești.

În baza probatoriului administrat, față de femeie a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here