Un hoț din buzunare cu mai multe fapte la activ a fost reținut de polițiști, în cursul zilei de joi. 

Tânărul de 22 de ani este suspectat că a comis mai multe furturi începând cu anul 2019. Acesta se specializare în furturi din buzunare sau din rucsacuri, inclusiv în mijloacele de transport în comun.

“La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, în urma investigațiilor efectuate, în cadrul unor dosare penale au identificat o persoană bănuită de patru infracțiuni de furt, în formă continuată.

În fapt, în perioada 2019 – 2022 , persoana bănuită ar fi sustras din buzunarele și rucsacurile persoanelor vătămate, diverse sume de bani și telefoane mobile.

Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.200 de lei.

Tot ieri, polițiștii Poliției Municipiului Ploiești au efectuat și o percheziție domiciliară la domiciliul acestuia, unde au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, folosite la activitatea infracțională.

Față de tânărul de 22 de ani, din municipiul Ploiești s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here