Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din Vălenii de Munte au efectuat cercetări într-un dosar penal (șapte cauze reunite) privind săvârșirea mai multor furturi din locuințe și din  societăți comerciale.

S-a reținut faptul că persoana bănuită, un bărbat de 41 de ani din orașul Breaza, în perioada  5 octombrie 2017 – 16 ianuarie 2018, ar fi pătruns în mai multe locuințe și societăți comerciale din Vălenii de Munte, Găești și Brașov, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii, articole vestimentare si diverse alte bunuri, în valoare totală de 35.000 de lei.

Ieri, în jurul prânzului, suspectul ar fi încercat să pătrundă prin efracție într-o locuință din Brașov, fără a reuși însă. La scurt timp, polițiștii din Vălenii de Munte, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P Prahova, precum și din cadrul polițiilor din Câmpina și Breaza, au reușit depistarea și interceptarea acestuia în trafic, pe raza localității Comarnic. În autoturismul suspectului au fost descoperite mai multe obiecte utilizate de acesta în activitatea infracțională.

Ulterior, la aceeași dată, la domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziție, în urma căreia au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de sesizare a instanței în vederea luării măsurii arestării preventive.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here