fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Hoţi deghizați în polițiști au prăduit zeci de persoane de portofele, telefoane mobile şi laptopuri

Citește Și

- Reclamă -

politist2 00467800 - Ziarul INCOMODHotii nu doar ca nu mai au frica de politisti, ba chiar se dau drept oameni ai legii ca să fure mai uşor. Îşi păcălesc vicitmele cu insigne false şi descinderi regizate. Aşa reuşesc să fure de la portofele şi telefoane până la laptopuri şi televizoare.

Cel mai recent fals poliţist descoperit este un barbat de 38 de ani, autointitulat Chinezu’. Hoţul a găsit o metodă nouă şi sigură de a fura telefoane mobile fără a se chinui prea mult. A avut nevoie doar de o insignă falsă de poliţist şi câţiva adolescenţi naivi.

- Reclamă -

Scenariul era destul de simplu. Falsul poliţist îşi alegea victimele din rândul adolescenţilor. Ulterior, el scoatea o legitimaţie falsă, le spunea că este de la poliţie şi că trebuie să le verifice telefoanele. Într-un final, acesta fugea cu tot cu bunurile primite.

Alţi hoţi au mers cu joaca de-a poliţiştii chiar mai departe de atât. Trei bărbaţi din Ilfov au ochit mai mulţi cetăţeni străini şi au înscenat câteva percheziţii. Victimele erau cetăţeni străini, care nici nu cunoşteau prea bine limba română şi care chiar au crezut că televizoarele şi calculatoarele din casa lor erau de fapt furate. Cel puţin aşa le-au spus falşii poliţişti mascaţi în momentul percheziţiilor. Adevărul a ieşit la iveală după câteva luni, când cei trei bărbaţi au fost arestaţi.

Poliţiştii avertizează că nu oricine are dreptul să vă ceară actele sau telefonul, aşa că ar fi bine să verificaţi cu atenţie insigna care vă este arătată.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut