Cele patru persoane reținute în urma perchezițiilor efectuate în data de 7 noiembrie de polițiștii prahoveni au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Descinderile au avut loc în municipiul Urziceni și în comuna Alexeni, din județul Ialomița.

Persoanele erau bănuite că au sustras bunuri din mașini pe raza comunei Valea Călugărească, dar și în alte localități din apropiere.

DETALII AICI: UPDATE: VIDEO – Percheziții la suspecți de furturi din autovehicule. Cum acționau aceștia

Potrivit IPJ Prahova, în urma perchezițiilor, cele 4 persoane reținute au fost plasate sub control judiciar 60 de zile, au obligația de a nu părăsi țara și interdicția de a intra în județul Prahova.

Persoanele în cauză nu au mai fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, întrucât și-au exprimat dorința de a înapoia în totalitate contravaloarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională (soluție facilitată de faptul că legislația prevede posibilitatea împăcării părților la infracțiunile pentru care sunt cercetate, respectiv furt și furt calificat).

Potrivit unor surse apropiate anchetei, toți patru sunt recidiviști. După ce au fost reținuți, rudele au venit cu 60.000 de lei (contravaloarea prejudiciului). Urmează să încheie înțelegerea notarială cu victimele și să prezinte documentele la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here