Un bărbat acuzat de șapte furturi din locuințe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Instanța a decis plasarea acestuia sub arest, după ce polițiștii l-au blocat în trafic și l-au reținut, acuzându-l de furturi din locuințe.

Reamintim că polițiștii de investigații criminale din Vălenii de Munte instrumentează dosarul penal (șapte cauze reunite) privind mai multe furturi din locuințe și din societăți comerciale.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din orașul Breaza, este acuzat că în perioada 5 octombrie 2017 – 16 ianuarie 2018 a pătruns în mai multe locuințe și societăți din Vălenii de Munte, Găești și Brașov, de unde ar fi furat sume de bani, bijuterii, articole vestimentare și diverse alte bunuri, în valoare totală de 35.000 lei.

Marți, 16 ianuarie, în jurul prânzului, bărbatul ar fi încercat să intre prin efracție într-o locuință din Brașov, dar nu a reușit. La scurt timp, polițiștii l-au depistat și interceptat în trafic, pe raza localității Comarnic. În mașina suspectului au fost găsite mai multe obiecte utilizate în activitatea infracțională.

Ulterior, la domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție, în urma căreia au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here