fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

I-a despicat pieptul şi a vrut să se sinucidă!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

simona lasca - Ziarul INCOMODScene înfiorătoare la Mediaş, judeţul Sibiu. O tânără de 26 de ani a fost înjunghiată cu bestialitate de un vecin, care a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Anchetatorii spun că ucigaşul i-a despicat victimei pieptul, apoi a vrut să se sinucidă.

Simona Lasca (26 de ani) se pregătea de nuntă, urma să-şi unească destinul cu iubitul ei. De câteva luni, însă, liniştea tinerei, care locuia într-un bloc pe strada Rubinului, din Mediaş, era tulburată de un vecin de palier. Ionel Loza (31 de ani) făcuse o obsesie pentru Simona. Spunea că o iubeşte şi că e sufletul lui.

- Reclamă -

Simona lucra la o cofetărie de pe Şoseaua Sibiului şi, aproape în fiecare seară când pleca de la serviciu, Loza o aştepta afară. „Când ieşea ea, la 7, stătea afară. Că ningea, că ploua, tot acolo o aştepta. El îi tot spunea că o să moară împreună”, povesteşte cea mai bună prietenă a Simonei, Alina. Duminică seară, la ora 19.00, ca de obicei, Simona a ieşit de la serviciu şi a plecat spre casă. Loza a urmărit-o şi, în momentul în care a descuiat uşa apartamentului şi a vrut să intre în casă, a năvălit peste ea. S-a aruncat asupra tinerei cu un cuţit. A trântit-o pe podeaua livingului  şi a început să o înjunghie cu bestialitate în inimă şi piept. Anchetatorii spun că ucigaşul a lovit atât de tare, încât i-a despicat fetei pieptul.

„M-a sunat şi am auzit-o cum urla: «Stai în loc! Mă omoară! Mă bate. Fă ceva!»”,mărturiseşte Alina. Când a văzut că Simona nu mai mişcă, Loza s-a dus în baie şi şi-a înfipt cuţitul în piept, apoi s-a întors în living şi s-a întins lângă Simona.

Aşa l-au găsit poliţiştii. Era în viaţă, astfel că a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu, unde a fost operat. „Pacientul prezintă plăgi înjunghiate la nivel toracic anterior. A fost operat şi i s-a extras lichidul şi aerul din pleură”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Alexandra Petria. Poliţiştii au găsit asupra lui Loza un bilet pe care scria “Pentru Poliţie” şi în care şi-a explicat gestul: „Decât să-ţi trăieşti viaţa alături de altul, mai bine plecăm dincolo”. Ionel Loza este crecetat pentru omor calificat, iar, dacă va fi găsit vinovat, riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare. Acesta va fi supus unei expertize psihiatrice.

- Reclamă -

Sursa: www.click.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut