zapada

zapadaVremea continuă să ne ofere surprize şi joi. Deşi am trecut de jumătatea lunii martie, ninge în mai bine de jumătate de ţară, informează România TV. S-a depus deja strat de zăpadă nu numai la munte, dar şi în Moldova, Transilvania şi Oltenia, acolo unde miercuri era primăvară.

Am trecut de mijlocul lunii martie, însă ninsorile nu vor să contenească. Astfel, în mai multe zone din ţară s-a format strat nou de zăpadă. Cele mai afectate zone sunt cele de munte, dar şi Moldova, Transilvania şi Oltenia.

PROGNOZA METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo pentru perioada 18 martie, ora 9.00 – 19 martie, ora 22.00, fiind vizate precipitaţii mixte, intensificări ale vântului şi răcire a vremii.

PROGNOZA METEO. Joi, în extremitatea de vest a ţării, dar şi în partea de sud-est cerul va fi parţial noros şi pe spaţii restrânse va ploua slab. În schimb, în celelalte zone înnorările vor persista şi vor lăsa precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Moldova, Transilvania şi Oltenia şi mai ales ploi în Muntenia. În zona montană va continua să ningă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor climatologice specifice datei doar în regiunile vestice, în timp ce în restul ţării va fi o vreme mai rece decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii martie. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în Banat.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, cerul va fi mai mult noros, iar valorile de temperatură se vor situa sub cele normale ale perioadei. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here