Prima ninsoare și-a făcut simțită prezența în Prahova, unde a fost nevoie de intervenția autorităților pe anumite drumuri din județ, dar și în municipiul Ploiești! Potrivit reprezentanților Prefecturii Prahova și ai Consiliului Județean Prahova, pe drumurile naționale din județ au fost împrăștiate 622 de tone de material antiderapant de sâmbătă seară până luni dimineață. Pe drumurile județene au fost împrăștiate alte 120 de tone de material antiderapant. De asemenea, în Ploiești Rosal a folosit tot 120 de tone de material antiderapant.

Cele mai mari probleme au fost pe drumurile județene DJ 102 R Călugăreni – Tătaru, DJ 234 Sîngeru – Salcia, DJ 100 H Jugureni – Lapoș și DJ 102 I Valea Doftanei, acestea fiind și drumurile unde a fost împrăștiat material antiderapant.

În Ploiești, potrivit directorului Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu, s-a început intervenția după ora 23.00, duminică, pe poduri. Între orele 1.00 și 2.00 s-a acționat pe arterele principale: Gheorghe Grigore Cantacuzino, Șoseaua Nordului, Mihai Bravu, Democrației, Mărășești, Cameliei, Domnișori, Șoseaua Vestului, Malu Roșu și strada Ștrandului. Au fost împrăștiate 120 de tone de material antiderapant, nisip și sare, cu ajutorul a 13 utilaje: trei sărărițe mari, cinci sărărițe medii și cinci autospeciale Toyota. În timpul zilei muncitorii au acționat pentru a curăța gurile de scurgere din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here