Tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2 este în continuare închis. Pe sectorul Bucureşti – Lehliu, deschis circulaţiei, vizibilitatea este redusă, din cauza ceţii, la aproximativ 100 de metri, pe alocuri.
În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule. Pe raza judeţului Brăila doar pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis, cu restricţie de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia, sectorul Vetrişoaia – Huşi, iar pe tronsonul Simila – Murgeni pentru cele sub 3,5 tone.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Mai sunt închise următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

DN3 Ostrov (jud. Constanța) – Băneasa (jud. Constanța);
DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârșova (jud. Constanța) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
DN24D limită cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26.
Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here