1. Nu s-au înțeles cu fabricantul de Prostamol ca să sponsorizeze evenimentul.
  2. În Teleorman groparii au intrat în grevă. Aceștia au declarat că nu mai sapă în cimitire dacă nu se instituie taxa pe zombi.
  3. Ion Iliescu s-a șmecherit. I-a spus lui Dragnea că va chema minerii doar pentru 10.000 de euro.
  4. Fetele de la APACA și muncitorii de la IMGB n-au fost de găsit. Unii sunt morți, iar restul sunt la muncă în Spania și Italia.
  5. PSD trebuie să găsească bani pentru inscripționarea de noi pancarte. Cele 100.000 cu ”Jos Băsescu” depozitate în subsolul sediului nu mai sunt de actualitate.
  6. Putin a zis că n-are tancuri de trimis, dar dacă vor, poate trimite în București 3000 de scutere și 100 de mașini Lada. A fost refuzat.
  7. Pentru a ieși în stradă, analiștii de la Antena 3 și RTv au cerut bonuri de masă și blete gratis la Therme plus câte două shaorma cu de toate de fiecare.
  8. Călin Popescu Tăriceanu a zi că el nu iese la contramanifestație pentru că nu-l lasă nevasta. Și hernia.
  9. Fără să știe liberalii, Petre Roman i-a trimis lui Victor Ponta puloverul purtat la Revoluție. Dar fiind nespălat de atunci, Ponta s-a ales cu o infecție a epidermei și trebuie să stea la pat.
  10. Deoarece aproape niciun membru PSD nu are câine sau pisică, se ia în calcul cumpărarea de urși mici Panda pentru a fi duși la contramanifestație. Dar încă nu l-au convins pe Adrian Năstase să-și lase pușca de vânătoare acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here