IKEA South-East Europe începe recrutările a 350 de persoane pentru cel de-al doilea magazin din București, care va fi deschis la finalul acestei veri pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, salariile începând de la 2.615 lei, arată un comunicat transmis luni de companie.

„Peste 350 de angajați sunt așteptați să se alăture familiei IKEA din România pe diferite posturi disponibile pe departamentele de vânzări, design interior/visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și oportunități în serviciile aferente produselor alimentare din Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților”, arată comunicatul companiei, citat de Mediafax.

Reprezentanții retailerului de mobilier și decorațiuni au menționat pentru MEDIAFAX că salariul minim brut pentru o funcție cu normă întreagă în magazinele IKEA România este de 2.615 lei din luna mai 2018 și precizează că selectarea angajaților se va face prin modalitatea specifică magazinului: după examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor avea loc interviurile telefonice și interviurile personale, urmând ca cei selectați să trecă apoi printr-un proces de testare.

IKEA le promite viitorilor angajați „un pachet complet de beneficii” care include abonamente medicale la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță, concediu de odihnă suplimentar, bonusuri de performanță prin programe demarate de magazin și altele.

„Situat în partea de est a Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, IKEA Pallady este al doilea magazin din România și, în acest moment, putem estima că va fi deschis la sfârșitul verii 2018, ca urmare a unei investiții de peste 80 de milioane de euro – valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor”, spun reprezentanții retailerului.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here