”Maine, 08.09.2017 de la ora 10:00, la sediul  județean al Partidului Național Liberal Prahova, va avea loc conferința de presă susținută de domnul deputat Răzvan Prișcă pe  tema „ Inițiativa PNL pentru acordarea celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu în mediul privat”.”

Așa sună o invitație trimisă presei de către PNL Prahova. Lucrul uimitor este că la conferință apare deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă. Da, știu, vă întrebați cine este Răzvan Prișcă. Este deputatul de Prahova care are cabinet parlamentar în… Sălaj. Adică omul e prahovean 100%, nu-i așa? Potrivit stiripesurse.ro acesta ”a ales să-şi deschidă acest cabinet în Sălaj după ce anterior, vreme de doi ani, a fost consultant politic pentru organizaţia PNL Sălaj, ataşându-se de oamenii şi locurile din judeţ.”

Precum în Caragiale, dacă știi să dai din coate, partidul te trimite în teritoriu să-ți capeți mandatul de deputat. Putem spune că Prișcă este un Agamemnon Dandanache (e un personaj din ”O scrisoare pierdută” a lui Caragiale, domnule Prișcă, nu-i coleg de partid cu dumneavoastră) al anului 2017. Curat, murdar!

Nota redacției: Niciun reporter Incomod nu va participa la conferința de presă susinută de un parlamentar ales pe listele din Prahova care nu reprezintă nici ploieștenii nici prahovenii. Considerăm că este cel puțin lipsă de respect față de cei care i-au acordat votul ca deputatul Prișcă să nu aibă nici măcar o cameră pe post de cabinet parlamentar în Prahova. Prahovenii care au nevoie de deputatul Prișcă o să trebuiască să viziteze Sălajul. Dar la cât de cunoscut este, ne îndoim că prahovenii știu că au un deputat cu numele de Răzvan Prișcă, cu atât mai mult să solicite o audiență.

Dacă în urma conferinței PNL Prahova va remite un comunicat de presă, îl vom publica pentru informarea cititorilor noștri.

2 COMENTARII

  1. ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here