fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Imagini ca din „filmele cu proști” pe străzile unui oraș mare din Prahova. GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Telegrama a publicat astăzi mai multe fotografii realizate în Breaza, unde indicatoarele rutiere amplasate în aceleași locuri se contrazic total. Astfel, într-unul dintre exemple, şoferii sunt anunţaţi că limitarea anterioară, de 30 de kilometri la oră, s-a încheiat, iar imediat mai sus este pus un indicator prin care li se aduce la cunoştinţă faptul că limita de viteză este de 25 km/h. Practic, dacă este să ne luăm după semnificaţia indicatoarelor, aşa cum este ea predată la şcoala de şoferi, aflăm că avem voie să depăşim 30 de kilometri la oră, dar n-avem voie să mergem cu mai mult de 25. La câţiva metri distanţă vine un alt stâlp, cu alte două indicatoare. Situaţia bizară este aceeaşi, doar că se modifică cifrele.

Dacă s-ar regăsi într-un chestionar auto, aceste imagini ar fi demne să bulverseze oricare candidat. Totul se întâmplă la Breaza, una dintre localităţile importante din Prahova, dar care se confruntă, în ultimii ani, cu probleme pe zona traficului rutier, în special din cauza lucrărilor la infrastructura subterană care au avut loc aici şi care încă nu s-au încheiat. Sumedenia de gropi rămase în asfalt ar putea fi o explicaţie şi pentru numărul mare de indicatoare pentru limitarea vitezei şi pentru faptul că, în multe cazuri, administratorul drumului a simţit nevoia să „dubleze” semnificaţiile, punând câte două indicatoare pe aceiaşi stâlpi.

- Reclamă -

Vezi fotografiile mai jos:

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut