Adrian Cernea era campion naţional şi se afla în maşină cu copilotul său, Alex Tache, care a reuşit să se salveze din calea apelor învolburate.

Echipajul, format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache, participa la un concurs off-road și urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră, fără probleme. Cei doi au fost surprinşi de o viitură, maşina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape.

Salvatorii ISU au făcut publice primele imagini de la locul tragediei. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anuţat, sâmbătă seară, că pilotul decedat în accidentul de la Slănic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea. Maşina a fost luată de viitură, la trecerea râului, iar pilotul nu a putut să iasă. Competiţia a fost oprită, iar Federaţia a deschis propria anchetă pentru a se stabili cauzele producerii tradegiei.

„Cu durere în suflet anunţăm faptul că pilotul de off road, fost campion naţional, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naţionale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinşi de o viitură. Maşina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naţionale de Off Road, prezenţi la Slănic Moldova”, a transmis Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Potrivit Federaţiei, concursul a fost întrerupt imediat şi, în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la faţa locului, cât şi cu echipaje ISU.

Sursă text/foto Adevărul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here