În această seară, un accident rutier soldat cu două victime a avut loc pe Centura de Vest a Ploieștiului, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Strejnic.

Un camion aparținând MApN a lovit un autoturism în care se aflau doi angajați ai Primăriei Ploiești. Polițiștii efectuează în aceste momente cercetări la fața locului.

Conform spuselor unui martor, unul dintre cei doi angajați ai primăriei se află acum la spital unde primește îngrijiri medicale, celălalt fiind rănit ușor.

Potrivit declarațiilor unor martori, s-ar încerca mușamalizarea acestui accident, pe motiv că autocamionul armatei avea un antemergător cu girofarurile aprinse, însă acesta se afla la aproape 100 de metri de locul intersecției.

Rămâi pe Incomod! Revenim cu detalii.

În continuare vă prezentăm fotografii de la fața locului.

1 COMENTARIU

  1. Astfel de eveniment se poate intampla oricand, daca antemergatorul colanei (autovehiculele ce insotesc o colana) nu asigura intersectiile cu sens giratoriu FARA VIZIBILITATE, prin semnale acustice si vizuale sau/si personal din cadrul operatiunii. (Nu inteleg de ce avem nevoie de sens giratoriu de 1.5 metri inaltime, din moment ce vizibilitate medie a autoturismelor este de aproximativ 1.3 metri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here