Ministrul Carmen Dan a postat pe pagina personală de Facebook imagini cu un paramedic de la SMURD care lovește un pacient intubat aflat într-o ambulanță cu o bară de parizer.

“Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.

Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!

Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!”, a spus Carmen Dan.

Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!

تم النشر بواسطة ‏‎Carmen DAN‎‏ في الأحد، ٢ يونيو ٢٠١٩

2 COMENTARII

  1. Eu mi-am pierdut încrederea în personalul medical ,trebuia să mă opereze la un rinichi că sa mi-l salveze că am o boala gravă și nu au vrut . Îmi pare rău mai bine mor și nu o sa mă mai duc la vreun medic

  2. Indivizi care au ales medicina pentru statut social si salariu imens , domeniul IT pentru salariu imens si neimpozitat , adminisratia publica pentru salarii imense pe taiat frunza la patrupede , ….. Cresteri salariale facute din creion pe seama unor prelevari impovaratoare pentru cei care produc valoare adaugata .
    Asta inseamna reforma structurala ?! Nu , inseamna diletantism si cumparare de voturi cu bani publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here