Potrivit unui anunț făcut de către președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, Guvernul alocă bani pentru IMM-urile fără angajați. În Prahova, 13.000 de IMM-uri ar putea obține ajutorul de 2.000 de euro.

“Câte 2000 de Euro gratis pentru 13.000 de IMM-uri fără salariați din județul Prahova

Pentru noi, liberalii, întreprinderile mici și mijlocii sunt coloana vertebrală a economiei.

Guvernul #PNL a lansat platforma online pe care IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și cabinetele medicale individuale vor putea aplica în vederea obținerii de ajutoare de stat pentru ieșirea din criză.

Aproximativ 13.000 de IMM-uri din județul Prahova fără salariați ar putea obține microgranturi în valoare de 2.000 de Euro.

Din ajutorul nerambursabil, firmele pot plăti datoriile către bugetul de stat și către furnizori, își pot cumpăra stocuri de mărfuri, servicii necesare activității curente, echipamente utilaje, instalații, tehnologii, dotări independente, precum și echipamente de protecție medicală.

Cei interesați, pot accesa linkul https://granturi.imm.gov.ro , etapa de creare profil, user și parolă. În această etapă, toți aplicanții interesați vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

Firmele aplicante trebuie să fie din domeniile din anexa 1 a OUG 130/2020″, a scris Iulian Dumitrescu, pe pagina de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here