fbpx
joi, octombrie 5, 2023
16.7 C
Ploiești
spot_img

Împădurire organizată de Romsilva în cadrul campaniei „Luna plantării arborilor” – GALERIE FOTO – VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Împădurirea a avut loc ieri, 30 martie 2017, la Câmpina și a fost organizată de Romsilva, prin Direcția Silvică Prahova, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și mai multe unități de învățământ. La eveniment au mai participat și elevi de la Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic Mecanic, pompieri de la Detașamentul Câmpina și elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr.

Zona aleasă pentru plantarea de copaci are o suprafață de 0,80 hectare aflându-se în administrarea Ocolului Silvic Câmpina. În zona respectivă s-au plantat mai multe specii de puieți după cum urmează: fag – 2.400, frasin – 500, paltin și cireș – câte 150, larice (zadă) – 400.
La fața locului au fost prezenți și directorul general al Romsilva, Ciprian Pahonțu, directorul Direcției Silvice Prahova, Dragoș Ciomag, senatorul Emanoil Savin, deputatul Andrei Nicolae și consilierii locali Andrei Duran și Daniel Ioniță.

- Reclamă -

Iată mai jos imagini de la fața locului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...