Un scandal între mai mulți tineri, pe o stradă din Popești Leordeni, s-a lăsat cu focuri de armă. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22.00. Tânărul rănit a plecat cu mașina, fiind depistat de polițiști în trafic, în București.

A fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Doi dintre agresori au fost identiicați, iar acum sunt căutați de poliție.

“În această seară, în jurul orei 21:55, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Popești Leordeni, ar fi avut loc un incident între mai mulți tineri, care s-ar fi deplasat cu 2 autovehicule și că s-ar fi tras cu pistolul.

Polițiștii orașului Popești Leordeni s-au deplasat imediat la fața locului, însă acolo nu au mai găsit persoanele implicate, context în care au efectuat verificări și investigații.

În cadrul activităților s-a relaționat cu polițiștii din cadrul DGPMB, iar, la scurt timp, persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost depistat în municipiul București, în timp ce se deplasa cu un autoturism.

Bărbatul prezenta leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana în cauză nu a rămas internată în spital.

În cauză, polițiștii au identificat 2 dintre posibilii agresori și efectuează activități pentru depistarea acestora.

De asemenea, investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și de drept, pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here