În urma tragicului accident petrecut azi-noapte la Băicoi, 19 persoane au ajuns de urgență la Spitalul Județean. Un bărbat și o femeie sunt în stare gravă, aceștia fiind în acest moment internați pe Secția de Reanimare.

“S-au prezentat 19 victime, nouă au rămas internați, șase dintre ei sunt la Chirugie Plastică, unul pe Chirurgie Generală, unul la Ortopedie, unul la ORL, iar cinci sunt la Reanimare. Dintre aceștia cinci, doar doi sunt în stare mai gravă. Este vorba de o femeie cu amputație la nivelul brațului stâng, nu s-a mai putut face nimic și un bărbat care are leziuni mari la nivelul cotului și mai întâi trebuie rezolvat la nivel ortopedic având o fractură de cot și apoi urmează să fie preluat de către Chirugia Plastică. Dintre cei care au fost operați, niciunul nu întâmpină alte probleme. Cei care au fost operați au avut plăgi la nivelul capului, la nivelul scalpului, al brațelor și al corpului. Niciunul nu prezintă un risc vital ”, a declarat dr. Florin Pușcariu, directorul interimar al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Vă reamintim că în urma coliziunii dintre un microbuz și un tir, 26 de angajați ai firmei Michelin care erau transportați către locul de muncă pentru a intra la schimbul 3, au fost răniți.

Citește și Ambulanțele aduc răniții din accidentul de la Băicoi la Spitalul Județean – GALERIE FOTO

Șeful ISU Prahova, despre accidentul de la Băicoi: “Noi am înregistrat 19 victime, două persoane au suferit amputații”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here