fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

În Ploiești nu are cine să se ocupe de întreținerea iluminatului stradal

Citește Și

- Reclamă -

Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești (SGU) nu a primit autorizația din partea Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC)pentru a se ocupa de întreținerea iluminatului stradal din Ploiești. SGU s-a judecat cu ANRSC, dar a pierdut procesul. Primăria Ploiești a trimis o hârtie către Consiliul Concurenței pentru a cere lămuriri privind această situație. Din păcate, Consiliul Concurenței a trimis un alt document Primăriei Ploiești prin care cere mai multe lămuriri deoarece din documentele trimise de Primăria Ploiești nu reies anumite informații esențiale (vezi fotodocumente).

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Donald Constantin, directorul SGU Ploiești a declarat că Ploieștiul nu rămâne în beznă fiind vorba doar despre operatorul care se va ocupa de întreținerea sistemului de iluminat stradal. SGU nu a primit autorizația de la ANRSC, iar Consiliul Concurenței a trimis o hârtie prin care cere lămuriri asupra aspectelor sesizate de Primăria Ploiești. Deocamdată Ploieștiul nu are operator, iar în cazul în care va exista o defecțiune nu are cine să o remedieze.

- Reclamă -

consiliul concurentei 1 consiliul concurentei 2 consiliul concurentei 3

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...