În timp ce sportul ploieștean moare, iar Clubul Sportiv Municipal Ploiești este la un pas de desființare, PNL Ploiești, alături de președintele organizației, primarul Adrian Dobre, este mult mai preocupat de campania electorală, decât de găsirea de soluții pentru rezolvarea problemelor din municipiu.

În timp ce viceprimarul Cristian Ganea a emis un comunicat de presă în care îl condamnă pe primarul Dobre pentru că a distrus sportul din Ploiești și pentru că a creat un grav precedent vineri, prin limitarea accesului jurnaliștilor la informații, PNL Ploiești, organizația condusă de Dobre, își face campanie pe Facebook, pentru alegerile care vor avea loc pe 11 decembrie.

În loc să posteze pe Facebook soluții pentru rezolvarea problemei de la CSM, care să fie dezbătute în spațiul public de toți cei interesați și în loc să își ceară scuze pentru derapajul de vineri, când primarul a ales să țină presa departe de o ședință în care s-a discutat despre CSM, PNL Ploiești postează imagini de la mitingul electoral care a avut loc în weekend, sub sloganurile “go Cioloș”, “România 100” și “drumul spre victorie începe azi”.

Așadar, pentru PNL Ploiești “victoria” în alegerile parlamentare este singurul lucru care contează. Victoria partidului, nicidecum a oamenilor care așteaptă ca primarul ales de ei să facă lucrul care îi este cerut prin fișa postului: să conducă cu adevărat orașul și să rezolve problemele grave existente în municipiu. Nicăieri în fișa postului primarului nu scrie că responsabilitatea acestuia este să se ocupe de campania electorală a colegilor care s-au înscris în cursa pentru Parlamentul României, dar aceasta pare a fi singura preocupare a edilului-șef care nu face altceva decât să se folosească de funcție pentru a aduce capital electoral liberalilor.

Reamintim că vineri, un jurnalist al publicației Incomod a fost dat afară de către primarul Adrian Dobre de la o ședință în care se discuta despre CSM Ploiești, fiind îngrădit astfel dreptul jurnaliștilor de a avea acces la informații de interes public. Ulterior, am descoperit că Dobre încerca să ascundă faptul că a luat decizia de a desființa echipele de handbal ale CSM, deși îl criticase prin intermediul unui post TV pe directorul CSM care afirmase că la ora actuală altă soluție nu există, dacă CSM nu își primește banii. Dacă ar fi permis accesul presei la ședință, ar fi însemnat ca Dobre să lase să iasă la iveală faptul că declarațiile sale publice sunt strict politice. Citește aici detalii despre incidentul de vineri!

Astăzi, viceprimarul Cristian Ganea a emis un comunicat de presă în urma incidentului de vineri, în care îl acuză pe Dobre că a distrus sportul ploieștean și își cere scuze față de jurnaliști pentru evenimentul de vineri, când nu au fost lăsați să ia parte la ședință. Citește aici declarația lui Cristian Ganea!

Iată cum în timp ce viceprimarii recunosc că la nivelul Primăriei Ploiești s-a creat un precedent extrem de grav și îl acuză pe Dobre că este mai preocupat de campanie, decât de salvarea sportului ploieștean, primarul Dobre nu face altceva decât să demonstreze că aceștia au dreptate. În loc să iasă cu declarații publice în care să își ceară, la rândul lui, scuze pentru derapajul avut săptămâna trecută, este într-adevăr mult mai preocupat de campania electorală, dovadă fiind postările de pe Facebook ale organizației pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here