i credit gri

i credit griDemersul angajaților, foștilor angajați și al clienților iCredit de a scoate la iveală neregulile din Easy Asset Management IFN SA nu au rămas fără ecou. În urma articolelor apărute în presă, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au autosesizat și au deschis o anchetă pentru a verifica cele semnalate.

“În urma articolului Mărturii incredibile ale angajaților iCredit! Salariații hărțuiți de conducere?!, polițiștii s-au autosesizat. În cauză se fac cercetări, urmând să vă comunicăm rezultatul acestora la finalizarea lor!”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Incomod a publicat o serie de articole bazate pe informații primite de la angajați, foști angajați și clienți ai iCredit. De asemenea, a publicat și punctul de vedere al reprezentanților companiei, însă, la ultimele articole aceștia au refuzat să mai colaboreze. Mai jos aveți articolele precedente:

Mărturii incredibile ale angajaților iCredit! Salariații hărțuiți de conducere?!

Punct de vedere iCredit. Reporterii Incomod continuă investigațiile

Clienți nemulțumiți de practicile iCredit

iCredit condiționează răspunsul la solicitările Incomod

Concedieri colective la iCredit?!

Reporterii Incomod continuă investigațiile în acest caz. Dacă ne puteți pune la dispoziție și alte informații decât cele făcute publice până acum, vă îndemnăm să ne scrieți la adresa [email protected]. Garantăm că identitatea celor care ne oferă informații nu va fi dezvăluită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here