fbpx
luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Încă nouă posturi scoase la concurs în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
I.J.P. Prahova scoate la concurs încă nouă posturi, șapte de ofițer și două de agent de poliție. Înscrierile au loc în perioada 19 – 23.10.2016
Iată mai jos comunicatul emis de IJP Prahova:

”La Inspectoratul Județean de Poliţie Prahova au fost scoase la concurs, pentru încadrare directă de personal, încă 9 posturi: 7 de ofițer și două de agent de poliție.

Astfel, cele 7 posturi de ofițer sunt în cadrul structurilor de investigare a criminalității economice (3 posturi), logistic (două funcții), poliție rutieră (o funcție) și analiza și prevenirea criminalității (o funcție de specialist sociolog).

- Reclamă -

Posturile de agent de poliție se regăsesc în cadrul Serviciului de Ordine Publică (specializarea ”sisteme de securitate”) și Serviciului de Comunicații și Informatică (specializarea ”electronist”).

Înscrierea candidaţilor se realizează personal, prin depunerea cererii și a documentelor, în volum complet, până la data de 23.10.2016, conform următorului program orar:

  • în perioada 19 – 10.2016 în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • sâmbătă și duminică (22, respectiv 23 octombrie) în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Detalii cu privire la condițiile de participare, documentele necesare  și calendarul desfășurării concursului pot fi găsite accesând site-ul instituției, www.ph.politiaromana.ro, la secțiunea ”CARIERĂ/posturi scoase la concurs”. De asemenea, informațiile sunt disponibile la avizierul I.J.P. Prahova, din Ploiești, strada Vasile Lupu, nr. 60.

- Reclamă -

Atenție – nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare prevăzute în regulamentul de concurs”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img