Trei șoferi și un pasager au fost implicați într-un conflict pe DN 1, în localitatea Comarnic, luni, în jurul orei 10.00 (foto cu caracter ilustrativ). 

Polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un martor la întreaga scenă.

Ulterior, cei implicați au fost identificați, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Conflictul a fost generat de faptul că unul dintre șoferii implicați nu a acordat prioritate, forțând probabil intrarea în DN 1.

“Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic.

Deplasați la fața lucului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii prahoveni recomandă:

În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile.

Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme”, a transmis IPJ Prahova.

Este a doua bătaie în trafic pe Valea Prahovei, în decurs de două zile.

Duminică, mai mulți tineri s-au bătut pe șosea, în Bușteni.

DETALII AICI: VIDEO: Bătaie în trafic pe Valea Prahovei. Ce spune Poliția

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here