Preșcolarii și elevii au, anul acesta, trei săptămâni de vacanță de iarnă. Ei vor reveni la cursuri abia pe 14 ianuarie și doar pentru trei săptămâni.

Vacanța care a început pe 22 decembrie se va încheia abia la finalul acestei săptămâni. Pe 14 ianuarie, elevii și preșcolarii revin la cursuri, pentru ultima parte a semestrului I.

După numai trei săptămâni, în perioada 2-10 februarie, ei vor beneficia de o nouă pauză, vacanța intersemestrială. Iar pentru aceasta, cel mai probabil își vor face “încălzirea” cu un weekend prelungit în intervalul 24 – 27 ianuarie. Și asta pentru că Ziua Principatelor Unite este sărbătoare legală și nu este exclus ca Executivul să decidă acordarea unei zile libere și pe 25 ianuarie.

Al doilea semestru se anunță ceva mai complicat și cu mai puține zile libere. Vacanța de primăvara include Paștele, dar și liberul de 1 Mai, fiind programată în intervalul 20 aprilie – 5 mai. Va fi, probabil, singurul răgaz de care vor beneficia elevii și preșcolarii înainte de vacanța mare, care începe abia pe 15 iunie.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here