Încă trei troleibuze Solaris vor ajunge zilele acestea în Ploiești, din lotul de 20 care este achiziționat de către municipalitate. După ce pe data de 23 aprilie a ajuns primul troleibuz care a intrat încă de atunci în teste, vineri, 7 mai, vor mai ajunge două troleibuze, iar marțea viitoare încă unul.

Potrivit directorului TCE, Alexandri Nicolae, troleibuzele vor putea intra pe trasee de cum vor fi înmatriculate. Nicolae a precizat că a avut discuții în acest cu livratorul chiar astăzi și acesta a spus că troleibuzele vor ajunge deja omologate, cu cărți de identitate, astfel că săptămâna viitoare cele patru troleibuze ar putea intra pe traseele din Ploiești. Cel mai probabil două vor intra pe traseul 44, iar celelalte două pe traseul 202.

Troleele care sosesc în Ploiești sunt autovehicule moderne, prevăzute inclusiv cu sistem de informare a pasagerilor, GPS, climatizare, supraveghere video, sistem automat de taxare, computer pentru management trafic, display pentru anunţuri şi reclame, dar și rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități.

Vezi aici imagini video cu troleibuzele care vor circula pe străzile Ploieștiului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here