UPDATE. Ultimele informații oferite de către autorități indică faptul că doi bărbați au fost transportați de către echipajele SMURD la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, iar cei doi minori au fost duși la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Femeie este în continuare în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de paramedici.

 

Încă un accident grav în Prahova, în seara aceasta, pe DN 1 B,  la ieșire din localitatea Valea Călugărească înspre Ploiești! O femeie este încarcerată, fiind în stop cardio-respirator. În aceeași mașină cu aceasta se aflau și doi minori, ambii cu răni minore. Mașina condusă de femeie a intrat în coliziune cu un alt autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie, aceasta din urmă având răni minore.

În total, patru persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. La fața locului s-au deplasat o autospecială ISU Prahova, una de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea evenimentului.

2 COMENTARII

  1. a fost cineva martor cand s-a produs accidentul ?.A MURIT O MAMICA POATE NEVINOVATA SI A LASAT ORFANE DOUA PRINTESE .Era o mamica buna un sofer exceptional , avea permis de 13 ani fara nici un accident, conducea prudent , mai ales acum cand avea fetitele in masina ,. Nu intra intr-o intersctie fara sa se asigure . Daca aveti poze va rog sa le trimiteti , Multumesc
    O mama indurerata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here