Încă o persoană și-a anunțat intenția de a fi primar al Ploieștiului și intră în cursa pentru alegerile din 5 iunie. Radu Popescu, fost director al RATP Ploiești, își încearcă din nou norocul, ca independent, după ce a părăsit ALDE Prahova.

“Este adevărat, voi candida la Primăria Ploiești ca independent. Am făcut deja o strategie în ceea ce privește campania electorală. Eu, în general, când mă bag într-o bătălie, mă bag să câștig”, le-a declarat Radu Popescu reporterilor ziarului Incomod care l-au întrebat ce șanse crede că are să câștige Primăria Ploiești.

Radu Popescu a fost director al RATP (actualul TCE) până în 2012, ulterior fiind numit de PNL într-un post de conducere la CFR Călători. Anul trecut, viceprimarul cu atribuții de primar Iulian Teodorescu l-a numit pe Popescu consilier personal, cu atribuții la Poliția Locală Ploiești, la Regia Autonomă de Servicii Publice și la Parcul Memorial “Constantin Stere”.

Radu Popescu și-a mai încercat norocul la Primăria Ploiești în 2008, când a candidat din partea Partidului Inițiativa Națională, condus la acel moment de Lavinia Șandru. Atunci, Popescu nu a reușit să obțină un scor prea bun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here