fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Încasările filmului lui Dan Chișu vor fi donate victimelor incendiului din Colectiv – VIDEO și GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Aseară a avut loc la Ploiești premiera celui mai recent film regizat de Dan Chișu, „București NonStop”. Este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din Bucureşti, mai concret, este vorba de o noapte din viaţa unui magazin non-stop. Filmul a fost realizat fără sprijinul CNC, fiind sponsorizat doar de Dan Chișu și Codin Maticiuc. În plus, toate încasările vor fi donate victimelor din incendiul de la clubul Colectiv din București.

„Filmul trebuie văzut. Sunt patru povești în jurul unui non-stop din București, povești care se leagă între ele. Nu cred că există cineva să nu fi avut în cartierul lui vreun non-stop la parterul blocului sau undeva în zonă. Acolo se adună oameni cărora le lipsesc lucruri noaptea și acolo se creează povești care pot fi într-un fel sau altul digerate de către spectatori. Am încercat să vorbesc despre îndrăgostiți, prostituate, proxeneți, taximetriști și golani. Încasările se vor duce către victimele incendiului de la Colectiv. Stăm foarte bine la încasări. Așteptăm să găsim cazuri pe care să le ajutăm. Deja avem două cazuri, unul din Brăila și un alt caz este cel al fraților de 17 ani, respectiv 16 ani, care au fost în club și noi ne-am gândit să îi ajutăm. Multă lume invocau motivul că nu aveau ce căuta acolo, dar pe noi nu ne interesează acest lucru, ne interesează că s-a întâmplat și vrem să-i ajutăm. Și eu la vârsta lor mă duceam în locuri interzise și cred că toată lumea o făcea. Trebuie doar să-i ajutăm”, a declarat Dan Chișu reporterilor ziarului Incomod.

- Reclamă -

https://www.youtube.com/watch?v=mDlBAAjZ430&feature=youtu.be

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...