fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Incendiu în zona stației de epurare din Valea Călugărească: Consiliul Județean anunță prejudiciul creat

Citește Și

- Reclamă -

Un incendiu de proporții a izbucnit ieri în Valea Călugărească, în zona stației de epurare. Inițial incendiu de vegetație, focul s-a extins rapid la un depozit de echipamente care erau date în custodia Primăriei Valea Călugărească de la Consiliul Județean Prahova. Nu mai puțin de 3.500 de pubele de 120 de litri au ars în incendiu.

Vezi aici imagini video și foto de la incendiul de ieri!

- Reclamă -

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunțat că doresc recuperarea prejudiciului creat în urma distrugerii pubelelor. Vezi mai jos comunicatul de presă:

Luni, 22 februarie 2016, în jurul orei 11:30, s-a produs un incendiu în zona staţiei de epurare de la Valea Călugărească, unde erau depozitate echipamentele (pubele, containere şi compostoare) aferente comunei Valea Călugărească în cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Prahova”.
Incendiul a fost provocat de muncitorii unei firme care lucrau în vecinătatea staţiei de epurare.
Din cele 3800 de pubele de 120 de litri nu au mai putut fi salvate decât 300 de bucăţi. Toate celelalte echipamente (2300 de compostoare şi 123 de containere de reciclabile) au fost distruse de incendiu.
La faţa locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri 1 Ploiesti,  care au reuşit să stingă incendiul şi să salveze imobilul aferent staţiei de epurare.
Pubelele erau proprietatea Consiliului Judeţea Prahova date în custodie Primăriei Valea Călugărească.
La aceasă oră se face cercetări privind stabilirea vinovaţilor în vederea recuperării prejudiciului.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...