Un depozit de fructe al unei ferme din Orașul Breaza a luat foc, joi seară. Focul se întinde pe o suprafață de câteva sute de metri pătrați.

UPDATE ORA 20.36:

Pompierii prahoveni acționează pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifestă generalizat la un depozit de fructe, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.
Acesta s-a propagat și la o a doua hală aflată în imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospeciala de primă intervenție și comandă și 1 ambulanță SMURD.
În sprijinul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgență acționează și echipajul SVSU Breaza.

Propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele de construcție combustibile (structura din lemn și izolație din polistiren expandat), transmite ISU Prahova.

……………………..

Știrea inițială

Pompierii intervin cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit mai întâi în zona unde erau depozitate paiele care protejează fructele în hala de depozitare, iar apoi s-a extins rapid.

Știtre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here