teatrul toma caragiu

Primăria Municipiului Ploiești, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și Asociația Culturala Viitor Art organizează cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu, eveniment care se va desfășura în orașul nostru, în perioada 4-10 noiembrie 2019.

Programul festivalului cuprinde, pe lângă spectacolele de teatru, lansări de carte, concerte, spectacole stradale, care se vor desfășura în diferite puncte culturale, dar și în spatii neconvenționale: pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, în sala Teatrului de Animație pentru copii si tineret „Imaginario”, în sala Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiești, la Berăria Teatrului, în showroom BMW Proleasing Motors Ploiești, dar și în mijloace de transport. Spectacolele invitate aparțin unor teatre și companii de prestigiu din țară și din străinătate: Teatrul de Comedie București, Teatrul Metropolis București, Teatrul Excelsior București, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul de Stat Constanta, Teatrul ACT București, Teatrul LUNI Green Hours, Linotip – Centru Independent Coregrafic, Compania Handpan Romania, Teatrul UNTEATRU, Compania Teatrala Cia el Cruce (Spania), Compania Comme Si (Franța).

Spectacolele poarta semnătura unor regizori cunoscuți: Alexandru Dabija, Victor Ioan Frunza, Răzvan Mazilu, Vlad Massaci, Andrei si Andreea Grosu, Vlad Cristache, Suren Shahverdyan, iar pe scenele festivalului vor urca artiști îndrăgiți: Marcel Iureș, George Mihăița, Mihai Bendeac, Șerban Pavlu, Andi Vasluianu, Anca Dumitra, Silviu Biris. Biletele pentru spectacolele din festival au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online, de pe site-ul Teatrului “Toma Caragiu” sau de la Agenția de bilete a Teatrului „Toma Caragiu” (tel. 0244.522.774, e-mail [email protected]), cu prețuri care sunt cuprinse între 30 si 70 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here