fbpx
luni, mai 29, 2023

Începe furnizarea agentului termic în Ploiești. Ce se întâmplă cu asociațiile de proprietari care au datorii

Citește Și

- Advertisement -
Veolia Energie, operatorul sistemului de termoficare din Ploiești a anunțat că va furniza agentul termic începând din seara de luni, 7 octombrie. 

Operatorul a precizat că au fost îndeplinite condițiile pentru pornirea sistemului de termoficare.

Important: Potrivit comunicatului Veolia, asociațiile de proprietari care au datorii și nu au derulat procedura de eșalonare a acestora nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.

- Advertisement -

„Veolia Energie Prahova este pregătită pentru a demara sezonul de încălzire 2019 – 2020, în Municipiul Ploieşti. 

În dimineaţa zilei de 07 octombrie 2019, s-au îndeplinit condiţiile legale pentru demararea sezonului de încălzire 2019 – 2020 (articolul 117 din Hotărârea de Guvern 425/1994 modificat prin HG 337/2018, menționează că media temperaturilor înregistrate în intervalul 20:00 – 06:00, timp de 3 zile consecutive, trebuie să fie mai mică de 100C). 

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii de furnizare.

- Advertisement -

Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat.

Asociaţiile de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugate să comunice companiei, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii Veolia să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Asociaţiile de proprietari care înregistrează datorii şi care nu au intrat în programul de eşalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic„, se arată în comunicatul Veolia Energie.

Clienţii pot contacta operatorul prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieşti@veolia.com sau la Biroul Relaţii Clienţi. 

- Advertisement -

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Când se face dezinsecție și deratizare în Ploiești

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10,...

Mai Multe Articole Ca Acesta