fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Începe modernizarea Unității de Primiri Urgențe a SJU Ploiești

Citește Și

- Advertisement -

Conducerea Consiliului Județean Prahova a anunțat faptul că lucrările de modernizare a căilor de acces, a aleilor pietonale și a parcării din incinta Spitalului Județean de Urgență  Ploiești au fost finalizate.

Investiția a fost demarată de executivul județean încă de la sfârșitul anului 2017, atunci când au început mai multe lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acestea au început cu modernizarea  secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a  continuat cu  secţiile Interne, Ortopedie, Chirurgie vasculară și Neurologie.

- Advertisement -

“Astăzi, au fost finalizate lucrările în exteriorul unității spitalicești și, conform calendarului stabilit, va începe modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) și a ambulatoriului. Amenajarea unei parcări noi și construirea unui corp de clădire nou sunt obiective prioritare în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană. Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ”, au anunțat reprezentanții CJ Prahova.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta