S-au reluat înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic pentru persoane juridice, miercuri, la ora 10.00. Programul fusese sistat în urma unei erori generate de introducerea unor informații eronate în aplicație de către un beneficiar.

Conform Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), înscrierile vor fi reluate cu sumele rămase disponibile în urma remedierii erorii generate la data de 4 martie de către un solicitant care a introdus greșit informații în câmpurile din aplicație.

Deși s-a încercat reluarea procedurii după câteva ore, eroarea a persistat.

”Înscrierile în cadrul Programului Rabla Clasic – persoane juridice vor fi reluate cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie. Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis”, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

Bugetul pentru Rabla Clasic persoane juridice în luna martie este de 17,5 milioane de lei, au anunțat autoritățile de mediu, scrie g4media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here