Foto cu caracter ilustrativ

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentata prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 20 mai 2019 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafata domeniului public al Municipiului Ploiesti, precum si in incinta Parcului Memorial Constantin Stere din Municipiul Ploiestiin baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 incheiat intre Municipiul Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Substanta folosita va fi Agrorat Wax Blocks, cu substanta activa brodifacoum.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

 

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014.

 

Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungita.

 

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here