În sesiunea ianuarie 2018 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare se modifică, după cum urmează : la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă  283 locuri, din care două locuri pentru romi şi  50 locuri în specialitatea maistru militar auto din care 46 locuri I.G.S.U şi 4 locuri S.I.E.

În această sesiune, pentru cele  333 de locuri alocate s-au înscris 791 de candidaţi.

Durata de şcolarizare va fii de un an, atât pentru calificările „maistru militar auto” cât şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”.

Candidaţii trebuie să treacă mai întâi prin două probe eliminatorii: vizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice, în perioada 12.01 – 18.01 a.c.

Tinerii care au fost declaraţi „APT” din punct de vedere medical şi „PROMOVAT” la proba de evaluare a aptitudinilor fizice vor susţine în data de  20.01.2018  proba de verificare a cunoştinţelor la disciplina „matematică”.

Vor fi consideraţi admişi candidaţii care obţin cel puţin punctajul minim, echivalentul notei 5, şi se clasează în limita numărului de locuri scoase la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here