litoralul romanesc
Programul ”Litoralul pentru toți” 2021 a început vineri cu tarife ce pornesc de la 40 de lei pe noapte, iar până acum s-au înscris 54 de hoteluri pentru perioada 21 mai – 20 iunie, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), potrivit HotNews.ro.
54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc vor participa la acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.
Programul durează până pe 20 iunie.
Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei.
Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte.pentru 2 persoane.
La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte .
Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

Lista hotelurilor înscrise în program poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here